Koen Maas

Over mij

Dankzij jarenlange ervaring als leidinggevende op een snel groeiende online redactie, is Koen Maas (1978) uitgegroeid tot een vindingrijke en oplossingsgerichte maker. Hij denkt altijd creatief, vanuit de inhoud en met het beoogde publiek in het achterhoofd. Of het nou gaat om tekst, beeld of audio. De uit te dragen boodschap en nodige informatie staan daarbij centraal. Altijd met oog voor achtergronden en details. Ideaal voor een rol als eindredacteur, content marketeer of creative director.

Vertel je als storyteller wel het hele verhaal of laat je dingen onbewust onbelicht? En vertel je wel het verhaal wat je aan jouw doelgroep wilt voorleggen? Vragen die Koen Maas zich tijdens een creatief content maakproces altijd blijft stellen om zo een zo compleet mogelijk eindresultaat af te leveren. 

Hij is in staat om het beste uit collega’s naar boven te brengen op een prettige, humoristische en sociale manier, waarbij de kwaliteit van het eindproduct gewaarborgd blijft. Niet voor niets werd hij in 2022 genomineerd voor De Podcast 50, als een van de vijftig meest invloedrijke mensen in de Nederlandse podcastwereld.

LinkedIn

Tot zover Koen Maas over Koen Maas. Om niet teveel als een amateur Miles Davis op mijn eigen loftrompet te gaan toeteren, heb ik hieronder wat loftuitingen van anderen gezet. Dat is net een slag chiquer, niet waar…?

Kijk voor mijn volledige profiel en werkervaring op mijn LinkedIn profiel.

Koen Maas content marketeer of creative director